Ερευνα για τον θάνατο του 45χρονου Αλβανού το πρωί της Πρωτοχρονιάς στις φυλακές Κορυδαλλού - iefimerida.gr

Ερευνα για τον θάνατο του 45χρονου Αλβανού το πρωί της Πρωτοχρονιάς στις φυλακές Κορυδαλλού

Φωτογραφία: EUROKINISSI (αρχείο)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του 45χρονου Αλβανού που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πρωτοχρονιάς παρήγγειλε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο κρατούμενος το καλοκαίρι είχε σκοτώσει με μαχαίρι την σύντροφο του, ήταν χρήστης ναρκωτικών και συμφωνά με πληροφορίες αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 45χρονος, ρόφιμος των φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε σε κώμα, ενώ μαζί του ήταν και ένας συγκρατούμενος του , ομοεθνής, ο οποίος είχε κόψει τις φλέβες του. Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Ο συγκρατούμενος του 45χρονου, φέρεται να κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει κι αυτός σε κώμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κορυδαλλός Νεκρός Κρατουμενος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ