Κύπελλο Ελλάδος: Με Μιραλάς βασικό σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πλατανιά - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Με Μιραλάς βασικό σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πλατανιά

Φωτογραφία: olympiacos.org
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε... πάρτι υποδοχής του Κέβιν Μιραλάς αναμένεται να εξελιχθεί το σημερινό ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους Κρητικούς για το Κύπελλο Ελλάδος, στη ρεβάνς του υπέρ τους 2-0 στα Χανιά, και είναι το αδιαφιλονίητο φαβορί για την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Έτσι, λοιπόν, το ενδιαφέρον στο παιχνίδι (15:00, Cosmote Sport 1) επικεντρώνεται στην παρουσία του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στο λιμάνι.

Ντεμπούτο θα κάνει όμως και ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, ενώ θέλει να τσεκάρει κάποιους άλλους που δεν ξέρει και να σχηματίσει άποψη για εκείνους.

Στα αγωνιστικά, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χουτεσιώτης, και μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα είναι οι Ελαμπντελαουί, Σισέ, Νικολάου και Χατζισαφί. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ζιλέ με τον Μαρτίνς και τον Ανδρούτσο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σεμπά, Μιραλάς και Τζούρτζεβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Προτό, Σκαφιδάς, Μποτία, Φιγκέιρας, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Πάρντο, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βρουσάι και Βούκοβιτς. Εκτός έμειναν οι Ένγκελς, Φορτούνης, Κούτρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδος Ολυμπιακός Μιραλάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ