Θεσσαλονίκη: Δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς σήμερα - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς σήμερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΙΝΤΙΜΕ NEWS//ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Τετάρτη είναι προγραμματισμένες δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς θα συγκεντρωθούν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στις 15:30, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τη διενέργεια πλειστηριασμών, ενώ επίσης αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, η οποία θα καταλήξει στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης (ΥΜΑΘ).

Την ίδια ώρα, επίσης έξω από τα δικαστήρια μέλη του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση για να εναντιωθούν στη διεξαγωγή πλειστηριασμών.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διεξάγονται κανονικά, ενώ οι συμβολαιογράφοι αποφάσισαν χθες την αναστολή όλων των φυσικών πλειστηριασμών, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ