Εκκληση της μητέρας της Δώρας στον δολοφόνο: Να μιλήσει με ονόματα -Ποιοι τον έβαλαν να την σκοτώσει - iefimerida.gr

Εκκληση της μητέρας της Δώρας στον δολοφόνο: Να μιλήσει με ονόματα -Ποιοι τον έβαλαν να την σκοτώσει

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη έκανε έκκληση στον δολοφόνο της 32χρονης εφοριακού να αποκαλύψει ποιοι τον έβαλαν να την σκοτώσει.

«Αν σέβεται τον πόνο μας και αν έχει μετανιώσει πραγματικά που σκότωσε τη Δώρα μας, όπως έχει πει, τότε του ζητώ να μιλήσει», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Γεωργία Ανδρέλου, μητέρα της εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο.
Στην απολογία του, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης, Μανώλης Σοροπίδης, υποστήριξε ότι δύο άνδρες τον πλήρωσαν για να βγάλει από τη μέση την Δώρα Ζέμπερη. Ομως, σε δηλώσεις του στο STAR, την Τετάρτη, ανέφερε ότι ο ίδιος την τραυμάτισε «λίγο» και οι άλλοι δύο την εκτέλεσαν.

«Να πει όλη την αλήθεια, κάνω έκκληση να μιλήσει ανοιχτά, με ονόματα. Ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να σκοτώσει το παιδί μου; Δεν χρειάζεται προστασία, βρίσκεται, ήδη, στα χέρια της Δικαιοσύνης και η προστασία που έχει ήδη του αρκεί ώστε την ερχόμενη Τρίτη στη συμπληρωματική απολογία να μην μιλήσει γενικά, αλλά με στοιχεία. Πρέπει και εμείς να μάθουμε την αλήθεια», δήλωσε ακόμη η μητέρα της εφοριακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δωρα ζεμπερη εφοριακός νεκροταφείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ