H NΔ κατά «Εθνους» και Δραγασάκη: Η κυβέρνηση χτίζει μια νέα διαπλοκή [εικόνα] - iefimerida.gr

H NΔ κατά «Εθνους» και Δραγασάκη: Η κυβέρνηση χτίζει μια νέα διαπλοκή [εικόνα]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εθνος».

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς στρέφει τα πυρά της κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας πως «χτίζει ένα νέο σύστημα διαπλοκής» και μάλιστα στοχοποιώντας τον ίδιο τον αντιπρόεδρό της κ. Δραγασάκη, ενώ επισημαίνει πως «ο χρόνος της κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μετά και το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του “Έθνος” δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Όμιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Γεγονός, φυσικά, που δεν είναι άσχετο με το ζήτημα της φορολόγησης του διαδικτυακού τζόγου - κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Δ. Μάρη - για το οποίο έχουμε ερώτηση στη Βουλή και δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

Η Κυβέρνηση είναι προφανές πλέον ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και εκείνοι τους το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής.

Απόδειξη τούτου είναι ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες, ενθαρρύνοντάς τους να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Μάρη.

Να γνωρίζουν άπαντες ότι θα μας βρουν απέναντι. Και κυρίως να ξέρουν ότι ματαιοπονούν. Ο χρόνος της Κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει».

Το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε την οργή της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

H NΔ κατά «Εθνους» και Δραγασάκη: Η κυβέρνηση χτίζει μια νέα διαπλοκή [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο εκδότης του «Έθνους» κ. Δημήτρης Μάρης δήλωσε, πάντως, ότι εκλήθη από τις φορολογικές αρχές για εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις, κατέθεσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και δεν επεβλήθη εναντίον του καμία κύρωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ ανακοίνωση έθνος κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ