Με γκρι παλτό, Marks & Spencer πουλόβερ και Burberry παντελόνι η Μέγκαν Μαρκλ στη νέα εμφάνιση με τον Χάρι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Με γκρι παλτό, Marks & Spencer πουλόβερ και Burberry παντελόνι η Μέγκαν Μαρκλ στη νέα εμφάνιση με τον Χάρι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους έκαναν ως ζευγάρι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Αφροαμερικανή ηθοποιός και ο Βρετανός πρίγκιπας, όπως ανακοίνωσε το παλάτι στο Twitter, επισκέφθηκαν το ραδιοφωνικό σταθμό Reprezent στο Brixton, «για να δουν το έργο του σταθμού με το υποστηρίζει τους νέους μέσω κατάρτισης στο ραδιόφωνο και τις εκπομπές». Την παράσταση φυσικά έκλεψε για μια ακόμη φορά η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φόρεσε ένα γκρίζο παλτό από το καναδικό κατάστημα Smythe, πουλόβερ από τα Marks & Spencer, παντελόνι Burberry και κασκόλ από το Jigsaw.

Η Μέγκαν κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο αναζήτησε το χέρι του Χάρι και το άφησε μόνο όταν χρειάστηκε να σφίξουν τα χέρια με τους υπεύθυνους του Reprezent Radio.

Δείτε φωτογραφίες από τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ