Η Βασιλικιά: Ενα παραδεισένιο resort στην Παύλιανη, 235 χλμ. από την Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Βασιλικιά: Ενα παραδεισένιο resort στην Παύλιανη, 235 χλμ. από την Αθήνα [εικόνες]

http://vasilikia.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ορεινό αγρόκτημα Βασιλικιά είναι η απόλυτη απόδραση για μικρούς και μεγάλους.

Μια παραδεισένια φάρμα που απέχει μόλις 235 χιλιομέτρα από την Αθήνα, συγκεκριμένα στην είσοδο της Κάτω (ή Νέας) Παύλιανης, είναι το ιδανικό καταφύγιο για ρομαντικές αποδράσεις και ποιοτικές οικογενειακές στιγμές.

Αν έχεις παιδιά ακόμα καλύτερα καθώς θα ξετρελαθούν με τη φύση και τα ζώα. Εκεί κλείνεις τo cottage ή το airstream σου και σε περίπου δύο ώρες βρίσκεσαι στη Vasilikia Mountain Farm & Retreat.

Το όνομά της, προέρχεται από ένα παρθένο δάσος με οξιές από την περιοχή καταγωγής της οικογένειας των δημιουργών της, οι οποίοι αγάπησαν την Παύλιανη και από το 1984 επέλεξαν να φτιάξουν τη φάρμα στην είσοδο του χωριού.

Από τότε μέχρι σήμερα, η εικόνα της Βασιλικιάς έχει αλλάξει αρκετά, καθώς εξελίσσεται συνέχεια με την προσθήκη νέων στοιχείων, με ένα πράγμα να μένει σταθερό στο πέρασμα των χρόνων: την αγάπη για τον τόπο και τη ζωή στη φύση.

Διαβάστε και δείτε φωτογραφίες από το ορεινό αγρόκτημα Βασιλικιά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασιλικιά Παύλιανη αγρόκτημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ