Ποιοι βουλευτές δεν θα πάρουν καινούργιο αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Ποιοι βουλευτές δεν θα πάρουν καινούργιο αυτοκίνητο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα αυτοκίνητα φυσιολογικού κυβισμού, όπως οι κοινοί θνητοί, θα παραλάβουν -με τη μέθοδο του leasing- από τη Βουλή οι 300 καθώς λήγει σήμερα η προθεσμία παράδοσης των παλιών πολυτελών τους αυτοκινήτων.

Ηδη, στο υπόγειο γκαράζ του Μεγάρου της Βουλής έχει αρχίσει η διαδικασία της παράδοσης και παραλαβής. Παραδίδονται Lexus, Mercedes, BMW και SAAB των 2.000 κυβικών και παραλαμβάνονται κατά περίπτωση αυτοκίνητα 1.400 κυβικών για όσους εκλέγονται στην Αττική με μηνιαίο μίσθωμα έως 750 ευρώ και 1.800 κυβικών για όλους τους υπόλοιπους με μηνιαίο μίσθωμα έως και 1.200 ευρώ.

Οπως αναφέρεται στο vima.gr τα νέα αυτοκίνητα θα επιβαρύνουν με περίπου 3.000.000 ευρώ το χρόνο το προϋπολογισμό της Βουλής έναντι των 5.000.000 που κόστιζαν έως σήμερα.

Από τους βουλευτές δεν θα παραλάβουν αυτοκίνητο η κυρία Χαρά Κεφαλίδου (Δράμας ΠΑΣΟΚ), η κυρία Αννα Νταλάρα (Β' Αθήνας ΠΑΣΟΚ), ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης (Β' Αθήνας Ν.Δ.), ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και άλλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ