Χώρισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης η ηθοποιός Λένα Ντάνχαμ - iefimerida.gr

Χώρισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης η ηθοποιός Λένα Ντάνχαμ

Η ηθοποιός Λένα Ντάνχαμ και ο μουσικός Τζακ Αντόνοφ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή ηθοποιός Λένα Ντάνχαμ και ο Τζακ Αντόνοφ δεν είναι πλέον μαζί.

Το ζευγάρι χώρισε φιλικά τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τα αμερικανικά περιοδικά US Weekly και People. Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2012 και η Ντάνχαμ μοιραζόταν πολλές προσωπικές της στιγμές με τον τραγουδιστή των Bleachers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα προσωπικά της κείμενα.

Χώρισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης η ηθοποιός Λένα Ντάνχαμ  | iefimerida.gr 0

Οι εκπρόσωποι και των δύο επιβεβαίωσαν το χωρισμό στο περιοδικό People. «Ο Τζακ και η Λένα εξελίσσονται και κατάλαβαν πως πρέπει να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους σε αυτό το σημείο» δήλωσε μια πηγή στο E! News.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο πάρτι πριν από τα βραβεία Grammy πριν από ένα χρόνο περίπου. Η Ντάνχαμ δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία τους στο Instagram στα τέλη Οκτωβρίου. Η ηθοποιός και δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Girls» αστειεύτηκε λίγες ημέρες αργότερα στο Twitter πως νόμιζε ότι είχε ακούσει τον Αντόνοφ να σχεδιάζει να της κάνει πρόταση γάμου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Dunham (@lenadunham) στις 29 Οκτ, 2017 στις 3:39 μμ PDT

«Νόμιζα ότι ο Τζακ σχεδίαζε να μου κάνει πρόταση γάμου με την αδερφή του και μόλις παραδέχτηκε πως πραγματικά μιλούσε για μένα» έγραψε στο Twitter η Ντάνχαμ στις αρχές Νοεμβρίου.

I thought jack was furtively planning a proposal to me with his sister and he just admitted I actually caught him "talking shit" about me!

Το ζευγάρι είχε συζητήσει και στο παρελθόν το ενδεχόμενο του γάμου, ενώ η Ντάνχαμ είχε δηλώσει ανοιχτά πως σχεδίαζε να παντρευτεί τον Αντόνοφ όταν θα γινόταν πραγματικότητα η ισότητα των γάμων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λένα Ντάνχαμ Τζακ Αντόνοφ χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ