Χειροπέδες γιατί έστελνε απειλητικά μηνύματα στην ανήλικη φίλη του - iefimerida.gr

Χειροπέδες γιατί έστελνε απειλητικά μηνύματα στην ανήλικη φίλη του

Χειροπέδες γιατί έστελνε απειλητικά μηνύματα στην 16χρονη φίλη του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 21χρονου Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου, της παράνομης βίας, της εξύβρισης και της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων, προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με μήνυση που υπεβλήθη την 23-2-2012, ο 21χρονος κατηγορούμενος τα δύο τελευταία χρόνια διέπραξε τις παραπάνω πράξεις σε βάρος 16χρονης κοπέλας.

Οι καταγγελίες περιλαμβάνουν και περιστατικά εξύβρισης, βιαιοπραγίας και απειλών δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, μέσω του διαδικτύου.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του 21χρονου εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο και στο προσωπικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή, εξυβριστικά και απειλητικά μηνύματα, με αποδέκτη την 16χρονη.
Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, μια κάρτα sim και δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ