Κύπελλο Ελλάδος: Με νέα πρόσωπα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις «αδιάφορες» ρεβάνς

Οι πρώτες ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος διεξάγονται σήμερα.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν ήδη «κλειδώσει» την πρόκριση από τα πρώτα παιχνίδια τους, ενώ ο Πανιώνιος καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 επί του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη για να βρεθεί στους «8».

Το πρώτο χρονικά ματς (15:00) διεξάγεται στο «Γεντί Κουλέ», όπου ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0. Η ομάδα του Ηρακλείου των πολλών εξωαγωνιστικών προβλημάτων συμπληρώνει 18άδα με τους τραυματίες Περογαμβράκη, Μονιάκη και Λεάλ, την ώρα που θετική εξέλιξη ήταν η πληρωμή μέρους των οφειλομένων. Ο Πανιώνιος έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει στη διάθεσή του 19 παίκτες, όχι όμως τον Μανώλη Σιώπη που έμεινε εκτός για λόγους αποφόρτισης. Διαιτητής του ματς ο Στυλιαράς (Ναύπακτος), τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 1.

Ο ΠΑΟΚ, στις 17:15, με τον 18χρονο Λύρατζη στην αποστολή, υποδέχεται τα Τρίκαλα, στη ρεβάνς του υπέρ του 5-1. Πολλές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Λουτσέσκου, με τους Πούγγουρα, Μυστακίδη και Δεληγιαννίδη να διεκδικούν θέση στην 11άδα. Στα Τρίκαλα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Καπός, Γκόλιας αλλά και ο Μίλιεβιτς. Διαιτητής του παιχνιδιού ο Κουτσιαύτης (Άρτας), τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 3.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (19:30) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναιτωλικό, στη ρεβάνς του 0-4 της Ένωσης στο Αγρίνιο. Ο Έρικ Μοράν κάνει ντεμπούτο σε αποστολή για την ΑΕΚ, ενώ ίσως αγωνιστεί βασικός ο Μασούντ. Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, με τον Μπάμπη Μιχαηλίδη υπηρεσιακό προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μάκη Χάβου, θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Παρρά, Μπράβο, αλλά και τον Μόρα. Διαιτητής ο Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 1.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 ΟΦΗ - Πανιώνιος (0-2) CosmoteSport1
17:15 ΠΑΟΚ - Τρίκαλα (5-1) CosmoteSport3
19:30 ΑΕΚ - Παναιτωλικός (4-0) CosmoteSport1
* Σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδος ΠΑΟΚ αεκ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ