NBA: ΝτεΡόζαν και Κάρι οι κορυφαίοι της εβδομάδας - iefimerida.gr

NBA: ΝτεΡόζαν και Κάρι οι κορυφαίοι της εβδομάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Τορόντο Ράπτορς και ο Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες της εβδομάδας που πέρασε σε Ανατολική και Δυτική Περιφέρεια του ΝΒΑ, αντίστοιχα.

Με μέσο όρο 35.7 πόντους, 6 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ, ο ΝτεΡόζαν οδήγησε τους Ράπτορς σε τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ενώ ο ίδιος πανηγύρισε τον τρίτο εφετινό τίτλο MVP της εβδομάδας. Μάλιστα, ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ είχε 55.7% στα σουτ εντός πεδιάς, 55% στα τρίποντα και 93.3% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Από την πλευρά του, ο Κάρι είχε μέσο όρο 35.3 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.66 κλεψίματα στο αήττητο 3-0 των Ουόριορς. O πόιντ γκαρντ των «πολεμιστών» σούταρε με 53.3% εντός πεδιάς και 46.2% στα τρίποντα, ενώ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν κέρδισε τον τίτλο του MVP.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΒΑ στεφ καρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ