Sage: Η ουδέτερη απόχρωση που θα ντύσει το σπίτι μας το 2018 - iefimerida.gr

Sage: Η ουδέτερη απόχρωση που θα ντύσει το σπίτι μας το 2018

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανανέωση θα πει «δοκιμάζω κάτι εντελώς διαφορετικό, αφήνομαι στην αλλαγή, τολμώ να πειραματιστώ και αυτό μου βγαίνει σε καλό».

Κάτι εντελώς διαφορετικό ας δοκιμάσουμε στην διακόσμηση του σπιτιού αυτή τη χρονιά. Μια απόχρωση που ήδη από το τέλος του 2017 έδειξε τη δυναμική της.

Η αυθεντία στην επιστήμη του χρώματος, Pantone, ανακοίνωσε ότι το χρώμα του 2018 είναι μια μυστηριακή απόχρωση που προμηνύει την εκρηκτικότητα των ημερών που έρχονται αλλά και την πνευματικότητά τους.

Το έντονο βιολετί είναι η απόχρωση που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των interior designers το 2018, σύμφωνα με την Pantone.Από την άλλη, το Pinterest, που μετρά τον «σφυγμό» των προτιμήσεων των χρηστών στη μόδα, την ομορφιά και την διακόσμηση, δείχνει ότι μια άλλη απόχρωση είναι αυτή που έχει κατακτήσει μια θέση στις top διακοσμητικές τάσεις του 2018. Μια απόχρωση που πήρε το όνομά της από ένα βότανο.

Η ουδέτερη απόχρωση που θα ντύσει το σπίτι μας το 2018, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SAGE διακόσμηση ΤΑΣΕΙΣ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ