Γιατί κάποιες ηθοποιοί φόρεσαν σμαραγδένια κοσμήματα στις Χρυσές Σφαίρες; [εικόνες]

Η επιλογή του μαύρου χρώματος για τις Χρυσές Σφαίρες ήταν ένα μεγάλο γεγονός, ωστόσο μερικοί ηθοποιοί προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας στην στιλιστική τους επιλογή και σμαραγδένια κοσμήματα, τα οποία είχαν ένα κρυφό μήνυμα για το κίνημα Time’s Up.

Διάσημοι ηθοποιοί όπως η Ζόε Κράβιτς, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Ντέμπρα Μέσινγκ, φόρεσαν τα πολύτιμα πετράδια, τα οποία λέγεται ότι συμβολίζουν την ελπίδα, την ανανέωση και την ανάπτυξη.


Η εντυπωσιακή Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Φωτογραφία: AP

Είναι ένα θετικό και αισιόδοξο μήνυμα πως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν στην μετά Γουέινστιν εποχή. Άλλες ηθοποιοί που φόρεσαν σμαράγδια στα βραβεία ήταν οι Χάλι Μπέρι και Άσλεϊ Τζουντ.

Η ηθοποιός Ζόε Κράβιτς. Φωτογραφία: AP

Από την άλλη, το μακιγιάζ της Έμμα Στόουν, όπως αποκάλυψε η μακιγιέρ της, Ρέιτσελ Γκούντγουιν, ήταν μια ωδή στις σουφραζέτες καθώς αποτελούνταν από τα χρώματα – κατατεθέν τους.

Η Ντέμπρα Μέσινγκ. Φωτογραφία: AP

Όπως δήλωσε στο People Style: «Μόλις έμαθα για την ιδέα να εμφανιστούν οι γυναίκες φορώντας μαύρα στην τελετή και το μήνυμα πίσω από αυτό, ήθελα και το μακιγιάζ να κρύβει επίσης ένα μήνυμα. Σκέφτηκα πως το κόκκινο κραγιόν ήταν ένα χρώμα που φορούσαν οι σουφραζέτες, έτσι έκανα περισσότερη έρευνα και διαπίστωσα ότι φορούσαν επίσης πολύ συγκεκριμένα, συμβολικά φύλλα, καρφίτσες, μεσοφόρια και όλα τα πράγματα σε μοβ, σμαραγδένιο πράσινο και λευκό, όταν έδιναν τη δική τους μάχη για το δικαίωμα στην ψήφο».

Η Έμμα Στόουν με μακιγιάζ που θύμιζε σουφραζέτες. Φωτογραφία: AP

Ο παρουσιαστής των βραβείων, Σεθ Μέγιερς, άνοιξε την τελετή με μια άμεση επίθεση εναντίον του Χάρβεϊ Γουέινστιν, αναφερόμενος στο σεξουαλικό σκάνδαλο.

Απευθυνόμενος στο κοινό στο Μπεβερλι Χίλτον, δήλωσε: «Καλησπέρα σας κυρίες και εναπομείναντες κύριοι». Και πρόσθεσε: «Είναι 2018 και η μαριχουάνα επιτέλους επιτρέπεται στην Καλιφόρνια ενώ η σεξουαλική παρενόχληση όχι. Θα είναι μια καλή χρονιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ