Οργή του Δημήτρη Λιγνάδη για «την (ν)τροπή που πήρε το θέμα με το άσυλο» του Τούρκου αξιωματικού - iefimerida.gr

Οργή του Δημήτρη Λιγνάδη για «την (ν)τροπή που πήρε το θέμα με το άσυλο» του Τούρκου αξιωματικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε μια έντονη και οργισμένη ανάρτησή του, ο Δημήτρης Λιγνάδης μας «καλεί» να πάρουμε θέση στην υπόθεση του Τούρκου Αξιωματικού που του αφαιρέθηκε το άσυλο. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μιλάει για «μείζον θέμα θεσμών».

Απευθύνομαι κυρίως, στους εδώ μέσα «εν τέχνη» συναδέλφους: Ας αφήσουμε για λίγο τα «μικροσυμφέροντα» μας,τα «sold out» μας, τις προωθήσεις των θετικών (μόνο) κριτικών, γενικά όλα τα καλά και άγια (και απαραίτητα) στο...αυτιστικό λιανεμπόριο της δουλειάς μας. Και ας δώσουμε προσοχή στη σημερινή (Ν)ΤΡΟΠΗ που πήρε το θέμα με τον Τούρκο αξιωματικό: Του αφαιρέθηκε, μετά από αίτημα του αρμόδιου υπουργού(!!!), το άσυλο, το οποίο ΔΙΚΑΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ του είχε χορηγηθεί. Και ο οποίος μόλις ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ και ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ!!! Όταν καταλύεται ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ, κάθε κράτος δικαίου-ιδίως από μία «αριστερή/κοινωνικά ευαίσθητη/δημοκρατική/ και εθνικά υπερήφανη» κυβέρνηση -επειδή της έτριξε τα δόντια ο ισλαμοφασίστας Ερντογάν, τότε η υπόθεση ΔΕΝ είναι απλά πολιτική. Αλλα γίνεται ΜΕΙΖΟΝ θέμα ΘΕΣΜΩΝ!!! Και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Παρακαλώ, πάρτε θέση. Είτε ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ. Τουλάχιστον. Μετά, θα είναι αργά.
(Ελπίζω εκείνοι που θα πούνε «χέστηκε η φατμέ στο γενί τζαμί» (sic), να MH μου συγχωρήσουν ΠΟΤΕ αυτή τήν «αντικαλλιτεχνική» ανάρτηση)

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Λιγνάδης Τούρκος άσυλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ