Τι είναι το σύνδρομο παγωμένου ώμου που δείχνει προτίμηση σε γυναίκες άνω των 40 - iefimerida.gr

Τι είναι το σύνδρομο παγωμένου ώμου που δείχνει προτίμηση σε γυναίκες άνω των 40

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση, να μην γνωρίζετε ότι έχετε το σύνδρομο του παγωμένου ώμου. Και μόνο κάποιες ενοχλήσεις στον ύπνο ή αυτός ο μόνιμος πόνος που δεν λέει να περάσει, να σας κινήσουν τις υποψίες ότι μπορεί να είναι κάτι πιο σοβαρό από ό,τι νομίζατε.

Αυτό το όχι και τόσο γνωστό σύνδρομο, προτιμά τις γυναίκες άνω των 40 και ξεκινά ως μια ενόχληση στον ώμο η οποία ωστόσο πολύ σύντομα θα εξελιχθεί σε σε έντονο πόνο όταν θα κάνετε κάποιες πολύ συγκεκριμένες κινήσεις. Σας θυμίζει κάτι;
Αν και οι ενοχλήσεις μπορούν να εμφανιστούν στον αυχένα και τον βραχίωνα, είναι γεγονός ότι ο πόνος βρίσκεται βαθιά στον ώμο.

Σε αυτές τις περιοχές νιώθετε πιθανότατα δυσκαμψία, ενώ ο πόνος αυξάνεται με κάθε κίνηση που κάνετε με τον ώμο. Ακόμα και το να βγάλετε το σουτιέν μπορεί κάποια στιγμή να είναι επίπονο για εσάς. Συχνό φαινόμενο είναι ο νυχτερινός πόνος και ο πόνος τις πρώτες μέρες της ημέρας.

Διαβάστε από τι δημιουργείται αυτός ο πόνος και πώς μπορούμε να τον θεραπεύσουμε, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ