Οι πιο καλοντυμένες σταρ με μαύρες εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πιο καλοντυμένες σταρ με μαύρες εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες [εικόνες]

Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η στιγμή που περιμέναμε έφτασε.

H τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2018 πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Beverly Hills της California.

Η 75η απονομή ήταν απίστευτα λαμπερή και φυσικά περιελάμβανε πολλές εντυπωσιακές παρουσίες, ανάμεσα στους διάσημους υποψήφιους και καλεσμένους. Στις χρυσές σφαίρες εκτός από την αγωνία των βραβείων υπήρχε και ιδιαίτερη περιέργεια για τις ενδυματολογικές επιλογές των ηθοποιών, κυρίως των γυναικών.

Κάθε χρόνο θαυμάζουμε τα μοναδικά red carpet look με τα αστραφτερά φορέματα, τα gowns, τα κοσμήματα και αναμένουμε με λαχτάρα να αναλύσουμε κάθε λεπτομέρεια στις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Και όπως πάντα υπήρχαν οι άψογες και υπέρκομψες εμφανίσεις αλλά και αυτές που δεν μας ικανοποίησαν και τόσο. Αυτήν την χρονιά όμως, το στιλ που επέλεξαν οι περισσότερες γυναίκες ηθοποιοί ήταν διαφορετικό και υπήρχε συγκεκριμένος λόγος.

Όπως είχαμε ήδη προβλέψει σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι κορυφαίες σταρ του Χόλιγουντ, παρευρέθηκαν στην τελετή, φορώντας μαύρο ένδυμα σαν συμβολική κίνηση, ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή ανισότητας στο Χόλιγουντ, είτε έχει να κάνει με τους μισθούς, είτε την σεξουαλική παρενόχληση που υφίστανται οι γυναίκες.

Δες τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ