«Με χτύπησαν και με απείλησαν για να υπογράψω» - iefimerida.gr

«Με χτύπησαν και με απείλησαν για να υπογράψω»

Κύπρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Σέζαρ Κάστρο κατήγγειλε πως δύο άγνωστοι εισέβαλαν την προηγούμενη Παρασκευή στο σπίτι του και υπό την απειλή όπλου τον ανάγκαζαν να υπογράψει ένα έγγραφο, με το οποίο παραιτείται από τα λεφτά που του οφείλονται.

«Την Παρασκευή το απόγευμα πήγα στον δικηγόρο μου και αφού υπέγραψα, επέστρεψα στο σπίτι μου. Έπρεπε να ετοιμάσω τα πράγματά μου διότι την Κυριακή (προχθές) θα έφευγα για Ισπανία. Στις 21:45 και ενώ βρισκόμουν στο σπίτι μου, κάποιος χτύπησε την πόρτα. Άνοιξα και μπήκανε μέσα δυο άγνωστοι άνδρες. Ο ένας φόραγε κουκούλα και ο άλλος όχι. Με χτύπησαν δυνατά στον αυχένα και μου έλεγαν να υπογράψω πως δεν θα ζητήσω τα χρήματα που μου οφείλονται. Εγώ αρνήθηκα, με αποτέλεσμα ο ένας να μου δώσει μπουνιά στο πρόσωπο και να πέσω στο έδαφος. Έτσι αναγκάστηκα να βάλω την υπογραφή μου, αφού φαίνονταν ικανοί να μου κάνουν κακό», δήλωσε ο μέσος από την Βενεζουέλα στην κυπριακή εφημερίδα «Goal» και πρόσθεσε:

«Αυτός με την κουκούλα μου έδωσε να υπογράψω ένα χαρτί με το έμβλημα του Ολυμπιακού, το οποίο είχα υπογράψει και όταν ήρθα στην ομάδα. Πάνω στο έγγραφο υπήρχε η υπογραφή μου και του προέδρου. Κρατώντας ένα πιστόλι μου είπε: "Θα υπογράψεις με τον ίδιο τρόπο που το έκανες και παλιά". Εγώ στην αρχή δεν έκανα σωστά την υπογραφή μου, όμως αυτός το κατάλαβε και με έβαλε να ξαναϋπογράψω. Μόλις τελειώσαμε, μου διεμήνυσε πως δεν θέλει να με ξαναδεί, και προτάσσοντας το πιστόλι στο πρόσωπό μου με προέτρεψε να πάρω τα πράγματά μου και να φύγω από την Κύπρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ