Το όνομα αυτής της Ελληνίδας ακούστηκε στις Χρυσές Σφαίρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Το όνομα αυτής της Ελληνίδας ακούστηκε στις Χρυσές Σφαίρες [εικόνες]

Φωτογραφία: AP/ Χρυσές Σφαίρες: Ο Γιούαν Μακγκρέγκορ ευχαρίστησε και την Ελληνίδα πρώην του... και την νυν του [εικόνες & βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιούαν Μακγκρέγκορ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, καθώς στην ομιλία του ευχαρίστησε και την πρώην σύζυγό του... αλλά και την νυν σύντροφό του.

Ο Γιούαν Μακγκρέγκορ πήρε το βραβείο για την καλύτερη ερμηνεία στην σειρά Fargo και επί τη ευκαιρία θέλησε να ευχαριστήσει τις «γυναίκες της ζωής του».

Αρχικά ο ίδιος ξεκίνησε μιλώντας για την πρώην σύζυγο του και ελληνικής καταγωγής, Εύη Μαυράκη με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά.

Το όνομα αυτής της Ελληνίδας ακούστηκε στις Χρυσές Σφαίρες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το όνομα αυτής της Ελληνίδας ακούστηκε στις Χρυσές Σφαίρες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Με την πρώην γυναίκα του, Εύη Μαυράκη

«Θέλω μια στιγμή να πω ευχαριστώ στην Ιβ, που ήταν πάντα στο πλευρό μου, επί 22 χρόνια, και στα τέσσερα παιδιά μας, την Κλάρα, την Έσθερ, τον Τζειμιάν και την Ανούκ».

Παίρνοντας την Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Ά ανδρικός ρόλος σε μίνι σειρά», ο ίδιος την συνέχεια όμως μίλησε και για την νυν σύντροφό του και συμπρωταγωνίστρια του Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ (η οποία την φιλενάδα του Ρέι Nikki Swango στη σειρά).

«Δεν θα υπήρχε ο Ρέι χωρίς την Μέρι Ελίζα», ανέφερε ο ίδιος.

Η ζωή με την Εύη Μαυράκη και η... απιστία

Το χωρισμός του ηθοποιού με την ελληνικής καταγωγής Έυη Μαυράκη έγινε γνωστός τον περασμένο Οκτώβριο με τον Βρετανικό Τύπο να οργιάζει, μιλώντας για απιστία

Σύμφωνα με την The Sun ο ΜακΓκρέγκορ είχε απιστήσει την σύζυγό του και παραγωγό με την Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, με την οποία μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες όπου φιλιόταν λίγες μέρες μετά τις φήμες περί χωρισμού με την γυναίκα του.

Το όνομα αυτής της Ελληνίδας ακούστηκε στις Χρυσές Σφαίρες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Με την συμπρωταγωνίστριά του Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ/ Φωτογραφία: The Sun

Η Μαυράκη και ο ΜακΓκρέγκορ γνωρίστηκαν στα πλατό του δικαστικού δράματος «Kavanag QC» το 1995, λίγο προτού ο Σκοτσέζος ηθοποιός γίνει παγκοσμίως γνωστός μέσα από το «Trainspotting». Μιλώντας στην εκπομπή «Graham Norton Show», το 2012, ο ΜακΓκρέγκορ είχε παραδεχτεί πως είχε κοιμηθεί με «πολλές, πολλές γυναίκες» προτού γνωρίσει τη σύζυγό του. «Ήξερα επομένως ότι ήθελα να είμαι μαζί της με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ήμουν με πολλές, πολλές, πολλές γυναίκες πριν από αυτήν. Και δεν είχα άδικο, έκανα τη σωστή επιλογή» έλεγε τότε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την ίδια χρονιά και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Λος Αντζελες, όπου μεγάλωσε τις τέσσερις κόρες του, συμπεριλαμβανομένου και του κοριτσιού που υιοθέτησαν από τη Μογγολία. Ολα αυτά τα χρόνια ο ΜακΓκρέγκορ έχει αρνηθεί πολλάκις απιστίες που του χρέωναν τα media, ωστόσο αυτήν τη φορά δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ