Tο φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου στη λίστα του Tatler με τα 10 πιο ωραία φορέματα του 2018 [εικόνα] - iefimerida.gr

Tο φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου στη λίστα του Tatler με τα 10 πιο ωραία φορέματα του 2018 [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη Μαίρη Κατράντζου δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι η πιο διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια στο εξωτερικό, έχει ντύσει τις πιο καλλίγραμμες σταρ του Χόλιγουντ, τις πιο επιδραστικές συζύγους πολιτικών και τις πιο ιδιότροπες κορυφαίες στον τομέα τους γυναίκες.

Δεν της έχουν δώσει άδικα τον τίτλο «Η Βασίλισσα του print». Τη στιγμή που οι περισσότερες τάσεις της μόδας διαμορφώνονται από τους χονδρέμπορους υφασμάτων, οι οποίοι «υπαγορεύουν» στους σχεδιαστές μόδας ποια υφάσματα θα πρέπει να αγοράσουν η Μαίρη Κατράντζου σχεδιάζει τα δικά της prints. Όλα τα υφάσματα είναι δική της δημιουργία.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας θέλουν διακαώς να συμπεριλαμβάνουν τα εκπληκτικά σχέδια και prints της Κατράντζου στα editorial τους.
Πριν από 2 ημέρες, ένα από τα πιο σημαντικά και παλαιά περιοδικά της Βρετανίας, το Tatler, επέλεξε τα 10 πιο ωραία φορέματα της χρονιάς, τα οποία και θα παρουσιάσει στο τεύχος Φεβρουαρίου.

Mary Katrantzou, Μoschino, Dolce&Gabbana, Christopher Kane, Marchesa fashion, Delpozo, John Smedley knitwear, Maison Valentino, Temperley London, Roksanda Ilincic, φιγουράρουν στο video το οποίο ανέβασε το Tatler στο Instagram.

Δείτε το πιο ωραίο φόρεμα του 2018 με την υπογραφή της Μαίρης Κατράντζου, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαίρη Κατράντζου φόρεμα Tatler
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ