«Δανεικός ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό, στα 5,6 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι» - iefimerida.gr

«Δανεικός ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό, στα 5,6 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Mail», η πρόταση του Ολυμπιακού στην Έβερτον για τον Κέβιν Μιραλάς αφορά εξάμηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς ύψους 5.600.000 ευρώ το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Βέλγος (13 ματς με την Εβερτον φέτος) από χθες βράδυ είναι ξανά παίκτης του ΟΣΦΠ και αναμένεται απόψε (22:00) στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, η «Daily Mail» αποκαλύπτει την πρόταση των Πειραιωτών, η οποία έγινε αποδεκτή απ' τους ανθρώπους της Έβερτον. To ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως η πρόταση του Ολυμπιακού αφορά εξάμηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς ύψους 5.600.000 ευρώ το προσεχές καλοκαίρι.

Να θυμήθούμε, πως οι «ερυθρόλευκοι» τον είχαν παραχωρήσει στην αγγλική ομάδα το καλοκαίρι του 2012 έναντι 7.650.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μιραλάς Έβερτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ