Ολυμπιακός: Με Κόντη στη Λάρισα, ανακοινώνεται και πιάνει δουλειά ο Οσκαρ Γκαρσία - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Με Κόντη στη Λάρισα, ανακοινώνεται και πιάνει δουλειά ο Οσκαρ Γκαρσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Όσκαρ Γκαρσία θα γίνει και επίσημα προπονητής του Ολυμπιακού, ο 3ος για φέτος και o 7oς σε 1,5 χρόνο.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες βράδυ τη λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Λεμονή και ξημερώνει η εποχή του Καταλανού προπονητή.

Ο Γκαρσία αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του, που πιθανότατα θα έχει διάρκεια δυόμισι ετών (1,5+1). Οι τελικές λεπτομέρειες του deal συμφωνήθηκαν χθες στη Βαρκελώνη, όπου είχαν μεταβεί οι Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ για να συναντηθούν μαζί του και με τον ατζέντη του.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και της Σεντ Ετιέν θα πάρει γεύση Ρέντη στην απογευματινή προπόνηση, που θα γίνει υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Κόντη, ο οποίος θα είναι στον πάγκο στον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα (ήταν βοηθός του Τάκη Λεμονή) έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Μαυρογενίδη, που για λίγες μέρες θα προαχθεί από την Κ16 στην πρώτη ομάδα για να βοηθήσει.

Ο Όσκαρ Γκαρσία θα αναλάβει καθήκοντα τη Δευτέρα και θα κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πλατανιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οσκαρ γκαρσια Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ