Μόλις κυκλοφόρησε ένα ιδιοφυές καπάκι για κραγιόν και έχει ξετρελάνει τις γυναίκες - iefimerida.gr

Μόλις κυκλοφόρησε ένα ιδιοφυές καπάκι για κραγιόν και έχει ξετρελάνει τις γυναίκες

Dior
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στην τσάντα σου συνήθως επικρατεί χάος.

Και είναι λογικό, αφού μέσα στην γεμάτη με τρέξιμο και υποχρεώσεις ημέρα σου, πρέπει κάπου να χωρέσεις όλα τα απαραίτητα. Όλα αυτά που χρειάζονται στην σύγχρονη γυναίκα για να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε όλους της τους ρόλους με απόλυτη επιτυχία.

Το ίδιο συμβαίνει και στο νεσεσέρ σου όμως. Με παλέτες σκιών και ρουζ και πολλά διαφορετικά μπουκαλάκια, άλλα για μάσκαρα, eyeliner, βερνίκια νυχιών και πολλές διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν, ένα για κάθε σου διάθεση και στιλ. Οι περισσότερες από αυτές τις συσκευασίες έρχονται σε μαύρο χρώμα, πράγμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο να αναγνωρίσεις την απόχρωση που θες μέσα στο τσαντάκι των καλλυντικών, όταν ψάχνεις το πρωί για να κάνεις το μακιγιάζ σου.

Πόσο μάλλον όταν έχεις αργήσει και βιάζεσαι και δεν το βρίσκεις με τίποτα. Τότε είναι που σε πιάνει πανικός, με χέρια που τρέμουν, νεύρα και τελικά το αδειάζεις όλο πάνω στο κρεβάτι (τι ακαταστασία μετά) και μάντεψε... πάλι δε το βρίσκεις.

Διάβασε για το απόλυτο hack που σου δίνει την λύση, για να βρίσκεις πάντα το κραγιόν στο νεσεσέρ και την τσάντα σου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κραγιόν hack νεσεσέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ