«Να παγώσει το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό για να διαφυλαχθούν οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας» -Τι υποστήριξε το Δημόσιο στο Εφετείο - iefimerida.gr

«Να παγώσει το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό για να διαφυλαχθούν οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας» -Τι υποστήριξε το Δημόσιο στο Εφετείο

Τι υποστήριξε το Δημόσιο στο Εφετείο για τον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συζητήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας το αίτημα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για «πάγωμα» της χορήγησης ασύλου στον Τούρκο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου (απόντος του ιδίου).

Η πλευρά του Δημοσίου υποστήριξε ότι λόγοι δημοσίου συμφέροντος επιτάσσουν την έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου να διαφυλαχθούν οι σχέσεις Ελλάδας-Τούρκιας, ενώ από την πλευρά των δικηγόρων του Τούρκου αξιωματικού υποστηρίχθηκε ότι η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής ασύλου είναι πλήρως εμπεριστατωμένη και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανατροπής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται η έκδοση της απόφασης ακόμα και σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τούρκοι αξιωματούχοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ