Αγόρασε κατά λάθος ένα ξυστό και κέρδισε 5 εκατομμύρια δολάρια [εικόνα] - iefimerida.gr

Αγόρασε κατά λάθος ένα ξυστό και κέρδισε 5 εκατομμύρια δολάρια [εικόνα]

Η τυχερή εκατομμυριούχος Οξάνα Ζαχάροφ. Φωτογραφία: NY Lottery
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μαμά στο Νιου Τζέρσεϊ τον Ηνωμένων Πολιτειών, κέρδισε 5 εκατομμύρια δολάρια, όταν ένας ταμίας της έδωσε κατά λάθος ένα ξυστό μεγαλύτερης αξίας από αυτό που ήθελε.

Η 46χρονη Οξάνα Ζαχάροφ, ζήτησε από έναν υπάλληλο σε ένα κατάστημα στο Μανχάταν ένα ξυστό αξίας 1 δολαρίου αλλά αντί γι’ αυτό της έδωσε ένα ξυστο 10 δολαρίων, όπως ανακοίνωσε η λοταρία της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα.

«Όταν η υπάλληλος μου έδωσε το λανθασμένο ξυστό, ένιωσα άσχημα και ντράπηκα να της το πω και το αγόρασα» ανέφερε η Ζαχάροφ. «Στην πραγματικότητα, χρησιμοποίησα το ξυστό ως σελιδοδείκτη για μερικές εβδομάδες προτού αποφασίσω να το ξύσω».

Αγόρασε κατά λάθος ένα ξυστό και κέρδισε 5 εκατομμύρια δολάρια [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Το λάθος όμως αυτό, μετατράπηκε σε εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών της πολιτείας της Νέας Υόρκης, Μπραντ Μαϊόνε, ήταν η νικήτρια της κλήρωσης της 1ης Νοεμβρίου.

Η Ζαχάροφ θα λάβει τα κέρδη της σε 19 ετήσιες πληρωμές ύψους 260.000 δολαρίων και μια επιπλέον πληρωμή ύψους 600.000 δολαρίων. Στη συνέχεια, θα λαμβάνει ένα ετήσιο κέρδος 172.000 δολαρίων για το υπόλοιπο της ζωής της, σύμφωνα με την κλήρωση.

Όπως είπε, σκοπεύει με τα χρήματα αυτά να σπουδάσει τα παιδιά της και να κάνει οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξυστό λοταρία Νέα Υόρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ