Αυτή η 18χρονη έχει γκαρνταρόμπα αξίας 1 εκατ.- Ντύνεται με Prada και Hermes και παίρνει χαρτζιλίκι μισό εκατ. τον μήνα [εικόνες]

Αίσθηση έχει προκαλέσει αυτή η 18χρονη, η οποία μόνο και μόνο από την ντουλάπα της φαίνεται πόσο κακομαθημένη είναι.

Έχοντας μία γκαρνταρόμπα που θα ζήλευαν ακόμη και γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ, η Σάφρον είναι κόρη του πρώτο γκέι ζευγαριού στην Βρετανία.

Έχοντας μεγαλώσει στα πλούτη, η ίδια αν και είναι μόλις 18 έχει αντικείμενα αμύθητης αξίας, καθώς ακόμη κι ένα της δαχτυλίδι κοστίζει «μόνο» 400.000 λίρες.

Φορώντας μόνο ρούχα από τις τελευταίες κολεξιόν γνωστών οίκων, όπως Prada, Burberry, Hermes, Louis Vuitton, Gucci κλπ., η έφηβη έχει μάλιστα συνήθεια να αγοράζει κι από άλλη τσάντα κάθε μήνα, χαλώντας μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λίρες.

Η Σάφρον είναι το πρώτο παιδί που «ήρθε» στον κόσμο από γκέι ζευγάρι και όπως φαίνεται είναι ο ορισμός της έννοιας «το κορίτσι του μπαμπά», καθώς και οι δύο της γονείς την έχουν κακομάθει στο έπακρον.

Η κακομαθημένη νεαρή, η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, έχει ακόμη τέσσερα αδέλφια, ενώ οι γονείς της δεν της έχουν αποκαλύψει ποιος από τους δύο συμμετείχε στην διαδικασία τεκνοποίησης, καθώς θεωρούν πως είναι ίσοι στον ρόλο τους ως γονείς.

Οι γονείς της Τόνι και Μπάρι Μπάρλοου- Μπρέγουιτ είναι οι πρώτοι γκέι γονείς στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι δύο είναι πολυεκατομμυριούχοι.

Μάλιστα, οι ίδιοι δεν δίστασαν να μιλήσουν για τον υπερβολικό τρόπο ζωής των παιδιών του, αποκαλύπτοντας πως η 18χρονη κόρη τους έχει στην κατοχή της γκαρνταρόμπα αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών.

Παίρνοντας ως δώρο για τα 18α γενέθλια της ένα λευκό Range Rover, η ίδια αναφέρει πως το μηνιαίο χαρτζιλίκι της είναι 5.000 λίρες, ποσό βέβαια μικρό αν σκεφτεί κανείς πως η περιουσία των γονιών της ξεπερνά τις 40 εκατ. λίρες, καθώς το ζευγάρι έχει ιδρύσει μία εταιρία όπου πραγματοποιούνται ιατρικές έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έφηβη γκαρνταρόμπα γκέι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ