Μητέρα και κόρη κάνουν μαζί καριέρα στη βιομηχανία πορνό - iefimerida.gr

Μητέρα και κόρη κάνουν μαζί καριέρα στη βιομηχανία πορνό

μητέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλες οι μητέρες θέλουν να είναι κοντά στις κόρες τους, ωστόσο μερικές το παρακάνουν. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Αυστραλής Μία Ρόμπινσον, η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα της κόρης της στη βιομηχανία πορνό, ώστε να διατηρήσει τη στενή τους σχέση.

Η Κίκι Βίντις αποφάσισε να γίνει πορνοστάρ στα 18 της, όταν παρακολούθησε για πρώτη φορά ταινία πορνό και αποφάσισε ότι μπορούσε να το κάνει πολύ καλύτερα από την πρωταγωνίστρια. Επειδή όμως η Αυστραλία δεν φημίζεται για την παραγωγή ταινιών τέτοιου είδους, μετακόμισε στην Αμερική.

Στην αρχή, δεν είπε στη μητέρα της το σκοπό του ταξιδιού της, ωστόσο λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο της ομολόγησε ότι σκοπεύει να κάνει καριέρα στις ταινίες πορνό. Αντί η μητέρα της να βγει από τα ρούχα της, όπως θα περίμενε κανείς, το μόνο που έκανε ήταν να τη συμβουλεύσει να μην κάνει τίποτα για το οποίο θα έπρεπε να είναι μεθυσμένη ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Λίγα χρόνια αργότερα, η Βίντις συμμετείχε σε φωτογράφηση πορνογραφικού περιοδικού που είχε θέμα «μάνα και κόρη» και πρότεινε στη μητέρα της να κάνουν μαζί μια αποκαλυπτική φωτογράφηση, όπως και έγινε κι έτσι η Ρόμπινσον μπήκε στη βιομηχανία.

Σήμερα, οι δύο τους έχουν συμπρωταγωνιστήσει ήδη σε αρκετές ταινίες, ενώ θα συμμετάσχουν σε στριπ σόου στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της έκθεσης Erotica, όπου θα κάνουν μαζί ένα «σούπερ σέξι αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια» νούμερο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρόμπινσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ