Το πιο τρομακτικό trend της νέας χρονιάς: Νύχια με βλέφαρα που ανοιγοκλείνουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πιο τρομακτικό trend της νέας χρονιάς: Νύχια με βλέφαρα που ανοιγοκλείνουν [βίντεο]

Η νέα τάση: νύχια με βλεφαρίδες που ανοιγοκλείνουν. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουν περάσει μόλις 5 ημέρες από το νέο έτος και ήδη έχουμε εντοπίσει το πρώτο τρομακτικό trend ομορφιάς.

Το Nail Sunny, μια αλυσίδα που κάνει μανικιούρ στη Ρωσία, ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την τελευταία τους δημιουργία στο Instagram: νύχια με μάτια που ανοιγοκλείνουν!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #1 NailArt Chain In Russia (@nail_sunny) στις 26 Δεκ, 2017 στις 10:09 πμ PST

Αν και μπορεί να φαίνονται τρισδιάστατα, τα βλέφαρα κινούνται πάνω κάτω χάρη σε ένα μικρό μηχανισμό στο πίσω μέρος του νυχιού. Το κατάστημα έδειξε πώς το δημιούργησε και το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια likes.

Αρχικά, ο καλλιτέχνης κάνει μια τρύπα στο μακρύ ψεύτικο νύχι. Στη συνέχεια, κατασκευάζει έναν ξύλινο βολβό, χρησιμοποιώντας λευκό χρώμα και μπλε για τον αμφιβληστροειδή και την ίριδα. Κατόπιν, δημιουργεί ένα καλούπι για τον βολβό του ματιού. Περνά μία καρφίτσα μέσα στο καλούπι και το συνδέει με το νύχι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #1 NailArt Chain In Russia (@nail_sunny) στις 26 Δεκ, 2017 στις 9:26 πμ PST

Ο καλλιτέχνης, στη συνέχεια χρησιμοποιεί το βερνίκι νυχιών για να σχεδιάσει τα φρύδια και μετά σκιές ματιών. Στο τέλος προσθέτει και ψεύτικες βλεφαρίδες! Είναι σαφές πάντως πως δεν είναι μια τάση που μπορεί εύκολα να την κάνει οποιοσδήποτε στο σπίτι του και δεν οι περισσότεροι ίσως συμφωνήσουν, πως δεν είναι και το πιο όμορφο πράγμα να βλέπεις μάτια να ανοιγοκλείνουν στα νύχια σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τάση ομορφιάς νύχια μανικιούρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ