Αυτό θα πει αδελφική αγάπη- Μπέμπης αποκοιμίζει στην αγκαλιά του την μικρή του αδελφή [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό θα πει αδελφική αγάπη- Μπέμπης αποκοιμίζει στην αγκαλιά του την μικρή του αδελφή [βίντεο]

Αυτό θα πει αδελφική αγάπη- Μπέμπης αποκοιμίζει στην αγκαλιά του την μικρή του αδελφή [βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αυτό το βίντεο έχουν «λιώσει» οι χρήστες του διαδικτύου, όπου δείχνει ένα μικρό αγόρι να παίρνει αγκαλιά την αδελφή του για να την αποκοιμίσει.

O λόγος που η φωτογραφία έγινε viral δεν είναι μόνο εξαιτίας της πολύ γλυκιάς στιγμής, αλλά της ιστορίας πίσω από αυτήν.

Συγκεκριμένα, ο μικρούλης Ντάνιελ προσπαθεί να ηρεμήσει την μικρή του αδελφή, η οποία είναι ακόμη μωρό, την ώρα που όλη η οικογένεια έχει επισκεφτεί τον παιδίατρο και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεών της μικρής για να μάθει αν έχει τον ιό RSV (Aναπνευστικός Συγκυτιακός Ιός, στα ελληνικά).

Αυτό θα πει αδελφική αγάπη- Μπέμπης αποκοιμίζει στην αγκαλιά του την μικρή του αδελφή [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την Daily Mail, το μικρό κορίτσι πάσχει από αχονδροπλασία, μία γενετική διαταραχή η οποία συχνά προκαλείται από τον νανισμό.

Έτσι έχοντας κουραστεί από την επίσκεψη στον γιατρό, η μικρή Πολίνα αποφάσισε να ξεκουραστεί στην αγκαλιά του αδελφού της, ο οποίος την κούνησε ρυθμικά για να αποκοιμηθεί.

Το βίντεο αρχικά δημοσιεύτηκε στο You Tube από την μητέρα της Πολίνας και του Ντανιέλ, ενώ μετά ανέβηκε και στο Reddit όπου κι έγινε viral.

Όπως ήταν φυσικό, χιλιάδες χρήστες σχολίασαν πόσο αξιολάτρευτο είναι αυτό το βίντεο, καταλήγοντας να περιγράφουν και οι ίδιοι ιστορίες με τα αδέλφια τους.

Βέβαια από ένα σημείο και μετά η συζήτηση ξέφυγε με τον καθένα να αναλύει την σχέση που έχει με τα αδέλφια του, οι οποίες δεν ήταν και όλες τόσο ευχάριστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΕΛΦΙΑ αγκαλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ