Κρούση ΠΑΟΚ για Μολέδο - iefimerida.gr

Κρούση ΠΑΟΚ για Μολέδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μπάσιμο» για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο έκανε ο ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης (4/01) ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε κρούση στο «τριφύλλι» για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ως γνωστό βρίσκεται υπό παραχώρηση.

Οι μέχρι τώρα επαφές που έχει ο παίκτης με ομάδες του εξωτερικού δεν έχουν αποδώσει, με συνέπεια να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να προσφέρουν στους «πράσινους» ένα ποσό που κυμαίνεται από 600.000-700.000 ευρώ, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμπεριλάβουν και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα.

Προ ημερών ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων» κατέστησε σαφές προς τους συνεργάτες του ότι η διοίκηση δεν πρόκειται να στραφεί σε κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού που έχει καταθέσει προσφυγή, αντίθετα, στην περίπτωση που ήθελε κάποιον από αυτούς που πρόκειται να φύγουν θα τον διεκδικούσε καταθέτοντας επίσημη πρόταση.

Αναμένεται και η τελική πρόταση της Ιντερνασιονάλ για τον Βραζιλιάνο στόπερ, καθώς δεν αποκλείεται εφόσον αυξήσει την προσφορά της να πείσει τον ποδοσφαιριστή να επαναπατριστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ