Διάσημος Ελληνοαυστραλός dj σε κύκλωμα ναρκωτικών -Συνελήφθη σε σκάφος με 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάσημος Ελληνοαυστραλός dj σε κύκλωμα ναρκωτικών -Συνελήφθη σε σκάφος με 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 44χρονος ομογενής από την Αυστραλία, πασίγνωστος ως dj και για τις επαφές του με σταρ του Χόλυγουντ, συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Ο Χρήστος Καυκάκης, γνωστός και ως dj Cris C, συνελήφθη μαζί με άλλους επτά σε σκάφος που είχε φορτωμένους 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης αξίας 860 εκατ. ευρώ στο λιμάνι Γκέραλντον, 400 χιλιόμετρα βόρεια του Περθ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα του συγκεκριμένου ναρκωτικού που έχει κατασχεθεί ποτέ στην Αυστραλία.

Οι οκτώ συλληφθέντες αναμένεται να εμφανιστούν στο δικαστήριο στις 17 Ιανουαρίου για να τους απαγγελθούν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και επισύρουν ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η αυστραλιανή ομοσπονδιακή αστυνομία σε συνεργασία με τη μονάδα δίωξης οργανωμένου εγκλήματος της δυτικής Αυστραλίας παρακολουθούσε εδώ και έξι μήνες τους οκτώ άντρες, τους οποίους συνέλαβε κάνοντας ταυτόχρονη έφοδο στο σκάφος τους «Valkoista», λίγο αφότου αγκυροβόλησε στο λιμάνι και στο νοικιασμένο βαν στο οποίο ξεφόρτωσαν μέρος του εμπορεύματος.

Διάσημος Ελληνοαυστραλός dj σε κύκλωμα ναρκωτικών -Συνελήφθη σε σκάφος με 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Καυκάκης συνελήφθη μαζί με άλλα δύο άτομα, ακόμα τρεις συνελήφθησαν στο βαν και άλλοι δύο σε ξενοδοχείο του Περθ, λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με τις Αρχές, το φορτίο προερχόταν από την Κίνα και προοριζόταν για την Ανατολική Ακτή.

Ο 44χρονος ομογενής ήταν γνωστός για τις σχέσεις του με κορυφαίους σελέμπριτις του Χόλιγουντ. Στη σελίδα του στο Facebook υπάρχουν φωτογραφίες του με αναρίθμητους σταρ: Από τον Ελτον Τζον και την Γούπι Γκόλντμπεργκ και από τα σούπερ μόντελς Αλεσάνδρα Αμπρόσιο και Χάιντι Κλουμ μέχρι τον Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ.

Διάσημος Ελληνοαυστραλός dj σε κύκλωμα ναρκωτικών -Συνελήφθη σε σκάφος με 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Καυκάκης με το σούπερ μόντελ Alessandra Ambrosio -Φωτογραφία: Facebook

Διάσημος Ελληνοαυστραλός dj σε κύκλωμα ναρκωτικών -Συνελήφθη σε σκάφος με 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Με την ηθοποιό Whoopi Goldberg -Φωτογραφία: Facebook

Πηγή: neoskosmos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ