Θρήνος στην Τήλο για το ξεκλήρισμα -Μάνα και κόρη «έφυγαν» στο μοιραίο τροχαίο της Κρήτης [εικόνες] - iefimerida.gr

Θρήνος στην Τήλο για το ξεκλήρισμα -Μάνα και κόρη «έφυγαν» στο μοιραίο τροχαίο της Κρήτης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από το πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη που κόστισε τη ζωή σε ένα ζευγάρι που σε λίγο καιρό επρόκειτο να παντρευτεί αλλά και της μητέρας της άτυχης νεαρής.

Η 21χρονη και η μητέρα της ζούσαν πολλά χρόνια στην Τήλο και ήταν μία πολύ αγαπητή οικογένεια στην τοπική κοινωνία.

Η άτυχη νεαρή τα τελευταία χρόνια διέμενε μαζί με τον αγαπημένο της στο νησί της Κρήτης, όπου και η οικογένειά της είχε μεταβεί για την περίοδο των εορτών, προκειμένου να γνωριστεί με εκείνη του αγαπημένου της.

Συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός και η δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά, η οποία γνώριζε πολύ καλά την οικογένεια της 21χρονης, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως από τη μια στιγμή στην άλλη μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε με τον πατέρα τώρα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και την 15χρονη αδερφή που επέζησε να δέχεται ψυχολογική υποστήριξη προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Κοντά της βρίσκονται και οι δύο γιαγιάδες που μετέβησαν στην Κρήτη αλλά και ο αδερφός της άτυχης μητέρας.

Θρήνος στην Τήλο για το ξεκλήρισμα -Μάνα και κόρη «έφυγαν» στο μοιραίο τροχαίο της Κρήτης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι γονείς της Μαίρης. Η μητέρα της έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τροχαίο, ενώ ο πατέρας της νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος

«Ήταν μια οικογένεια αγαπητή στο νησί της Τήλου, ο Νίκος Κωστίδης μαζί με τη γυναίκα του, τη Δέσποινα και τις κόρες τους, τη Μαίρη και την Χριστίνα ζούσαν ήρεμα στο νησί εδώ και πολλά χρόνια . Αυτοδημιούργητοι και οι δύο, βιοπαλαιστές είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο νησί μας», σημειώνει η δήμαρχος Τήλου, προσθέτοντας:

«Η οικογένεια συμμετείχε και στα κοινά και όλο το νησί είναι συντετριμμένο, είναι τραγικό αυτό που συνέβη και είναι και για μένα δύσκολο να πιστέψω ότι δεν θα ξαναδώ το χαμόγελο της Δέσποινας και της κόρης της».

Θρήνος στην Τήλο για το ξεκλήρισμα -Μάνα και κόρη «έφυγαν» στο μοιραίο τροχαίο της Κρήτης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Μαίρη και ο Χρήστος

Ακόμη, η κυρία Καμμά αναφέρεται και στο 23χρονο Χρήστο, που έφυγε και εκείνος, τον αρραβωνιαστικό της Μαίρης.

«Ο Χρήστος είχε έρθει εδώ το περασμένο καλοκαίρι και δούλευε μαζί με την κοπέλα του στην ταβέρνα της οικογένειας , στο λιμάνι της Τήλου. Μέσα σε λίγους μήνες τα πάντα άλλαξαν, έφυγαν και οι δύο», υποστήριξε ενώ αναφέρθηκε και στο μικρότερο μέλος της οικογένειας, την 15χρονη Χριστίνα η οποία κατάφερε να βγει ζωντανή από τα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου.

«Τα λόγια είναι δύσκολο να βγουν. Η Χριστίνα είναι μαθήτρια της πρώτης λυκείου και στο σχολείο της όπως καταλαβαίνετε το κλίμα είναι βαρύ», συμπλήρωσε.

Θρήνος στην Τήλο για το ξεκλήρισμα -Μάνα και κόρη «έφυγαν» στο μοιραίο τροχαίο της Κρήτης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Θρήνος στην Τήλο για το ξεκλήρισμα -Μάνα και κόρη «έφυγαν» στο μοιραίο τροχαίο της Κρήτης [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Εικόνες σοκ από το πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη

Θρήνος στην Τήλο για το ξεκλήρισμα -Μάνα και κόρη «έφυγαν» στο μοιραίο τροχαίο της Κρήτης [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πηγή πληροφοριών: neakriti

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη τροχαίο Τήλος οικογένεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ