Σε αυτό το σινεμαδάκι με τζάκι στο Χαλάνδρι νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε ένα απίθανο σαλέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αυτό το σινεμαδάκι με τζάκι στο Χαλάνδρι νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε ένα απίθανο σαλέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την πρώτη ματιά και βλέποντάς το απ’ έξω, δεν σου γεμίζει το μάτι. Η τζαμαρία γυαλίζει και δεν μπορείς να δεις καλά το περιεχόμενό της.

Λένε πως τα ακριβά αρώματα βρίσκονται σε μικρά μπουκαλάκια. Και αδιαφανή θα προσθέσω εγώ. Όπως αυτό το μικρό σινεμά, που είναι το καλά κρυμμένο μυστικό των Χαλανδριωτών.
Η εμπειρία ξεκινά από τη στιγμή που θα ανοίξετε την πόρτα για να μπείτε στον ψηλοτάβανο, εκπληκτικό χώρο από όπου θα προμηθευτείτε τα εισιτήρια και το ποπ κορν/αναψυκτικό/καφέ/ποτό σας. Θα μπορούσε να είναι το πιο cozy cafe της Αράχωβας ή η σελίδα σε ένα περιοδικό deco. Όμως όχι. Είναι το φουαγιέ του σινεμά. Vintage έπιπλα, χαλιά, κάμερες του περασμένου αιώνα, μπομπίνες, και δεκάδες αφίσες από ταινίες που άφησαν εποχή.

Στα αριστερά και σε μια εκπληκτική γωνιά, δεσπόζει ένα τζάκι. Εκεί θα απολαύσετε μια ζεστή σοκολάτα κι αν είστε και λίγο κουρασμένοι μπορεί να σας πάρει και ο ύπνος. Στην άλλη πλευρά βρίσκεται το εντυπωσιακό μπαρ στο οποίο θα βρείτε σχεδόν τα πάντα...

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε ποιο είναι το απίθανο σινεμά, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σινεμά Χαλάνδρι σαλέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ