Τι να φορέσεις τον Ιανουάριο -Οι πιο στιλάτες ιδέες για να κάνεις μια εντυπωσιακή αρχή - iefimerida.gr

Τι να φορέσεις τον Ιανουάριο -Οι πιο στιλάτες ιδέες για να κάνεις μια εντυπωσιακή αρχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντύσιμο του πρώτου μήνα του 2018, είναι γεγονός πως μας δυσκολεύει λίγο.

Ο καιρός είναι κρύος και το πιο πιθανό είναι πως η θερμοκρασία θα πέσει κι άλλο, άρα αυτό που θέλεις είναι κάτι που θα σε κρατήσει ζεστή και στιλάτη. Επειδή όμως έχεις ήδη αρχίσει να βαριέσαι τα χειμερινά ρούχα, τα μάλλινα, τα καλσόν και το ντύσιμο με layers, χρειάζεσαι λίγη παραπάνω έμπνευση και ιδέες για να δημιουργήσεις, διαφορετικά, πρωτότυπα outfits, ένα για κάθε μέρα, για να είσαι τον νέο χρόνο πιο κομψή από ποτέ. Σίγουρα έχεις κι εσύ μια εικόνα για τις τάσεις, είτε τις ακολουθείς πιστά είτε όχι. Και όσο γεμάτη κι αν είναι η ντουλάπα σου -δεν πετάμε τίποτα- σίγουρα χρειάζεται κι αυτή ένα μικρό detox μετά τις γιορτές και ανανέωση με ένα ή δύο κομμάτια που θα την αναβαθμίσουν. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν χωρίς να ξεφύγεις από το budget, το οποίο, μετά τις γιορτές είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένο.

Σκέφτεστε αυτό που σκέφτομαι; Μικρά new entries εμπνευσμένα από τις τάσεις τις άνοιξης, για να φωτίσουν και να δώσουν χρώμα στο στιλ σου στα μέσα του χειμώνα.

Δείτε τις ωραιότερες προτάσεις στιλ και πάρτε έμπνευση για τα δικά σας σύνολα του μήνα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιδέες στιλ Ιανουάριος ντύσιμο outfits
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ