Τροπολογία λύνει το οικονομικό πρόβλημα εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Τροπολογία λύνει το οικονομικό πρόβλημα εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύνεται τουλάχιστον πρόσκαιρα ταμειακά το σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία καθώς σήμερα κατατίθεται στη Βουλή η τροπολογία των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών που αποδεσμεύει μέρος της τακτικής κρατικής τους επιχορήγησης από τις τράπεζες.

Οπως ανακοίνωσε ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος με την ιδιότητα του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, με την τροπολογία «θα μειωθεί το τμήμα της επιχορήγησης που παρακρατείται από τις τράπεζες για την αποπληρωμή των δανείων και το υπόλοιπο θα πηγαίνει στα ταμεία των κομμάτων».

Η τροπολογία αυτή εξασφαλίζει μια ανάσα στις οικονομικές υπηρεσίες των κομμάτων προκειμένου αρχικά να πληρωθούν οι υπάλληλοί τους που ειδικά στο ΠΑΣΟΚ είναι απλήρωτοι από τον περασμένο Νοέμβριο.

Επίσης, θα δώσει τη δυνατότητα στο επιτελείο της οδού Ιπποκράτους να διοργανώσει τις εσωκομματικές του διαδικασίες και την ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ