Ο ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο άνοιξε λογαριασμό στο Instagram η Νάταλι Πόρτμαν - iefimerida.gr

Ο ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο άνοιξε λογαριασμό στο Instagram η Νάταλι Πόρτμαν

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν δεν είχε καμία σχέση με τα social media, αλλά όλα άλλαξαν όταν προσχώρησε στο Instagram αυτή την εβδομάδα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, δημιούργησε τον «ένα και μοναδικό λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης» για την προώθηση του Time’s Up, μιας πρωτοβουλίας που δημιουργήθηκε από 300 γυναίκες στο Χόλιγουντ για την καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης στους χώρους εργασίας σε ολόκληρη τη χώρα, ανεξάρτητα από τον κλάδο. Η Πόρτμαν μοιράστηκε μάλιστα μια δήλωση της οργάνωσης ως την πρώτη φωτογραφία.

«Τελείωσε ο χρόνος (Time’s Up) της σιωπής. Τελείωσε ο χρόνος της αναμονής. Τελείωσε ο χρόνος των διακρίσεων, παρενοχλήσεων ή κακοποιήσεων» έγραψε στην ανάρτηση και ενθάρρυνε τους οπαδούς να δωρίσουν στην οργάνωση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Portman (@nportmanofficial) στις 1 Ιαν, 2018 στις 12:07 μμ PST

Το Time’s Up εμφανίστηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα στους New York Times, με εκατοντάδες ηθοποιούς, γυναίκες διευθυντές, συγγραφείς, παραγωγούς και σκηνοθέτες. Οι Ρις Γουίδερσπουν, Εύα Λονγκόρια, Μπλέικ Λάιβλι, Έμμα Στόουν και η πρώην επικεφαλής του προσωπικού της Μισέλ Ομπάμα, Τίνα Τσεν είναι μερικά από τα μέλη.

Στους στόχους της οργάνωσης περιλαμβάνεται η θέσπιση νόμων για την επιβολή κυρώσεων σε εταιρείες που «ανέχονται την επίμονη παρενόχληση» και τη δημιουργία ενός Ταμείου προς όφελος γυναικών που δεν έχουν πολλά προνόμια και δε διαθέτουν την κατάλληλη υποστήριξη ή εκπροσώπηση ενάντια στην κακή συμπεριφορά στο χώρο εργασίας. Το ταμείο έχει συγκεντρώσει ήδη 14 από τα 15 εκατομμύρια δολάρια που είχε θέσει ως στόχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάταλι Πόρτμαν instagram Time's up
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ