Ηράκλειο: Συνελήφθησαν 13 άτομα για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν 13 άτομα για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο

Φωτογραφία: pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη 13 ατόμων για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, προχώρησε σήμερα η αστυνομία στο Ηράκλειο.


Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν εννέα Έλληνες ηλικίας από 25 έως 62 ετών, τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 53, 37 και 45 ετών και μία 32χρονη από τη Ρουμανία.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν το πρωί έφοδο σε καφενείο κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι η 32χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος είχε επιτρέψει σε επτά Έλληνες και δύο αλλοδαπούς θαμώνες του καταστήματος, να παίζουν ζάρια.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ένας 25χρονος Έλληνας και ένας 45χρονος αλλοδαπός (τσιλιαδόροι) προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ειδοποιήσουν για τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είκοσι ζεύγη (κύβοι-ζάρια), το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και μία ηλεκτρονική συσκευή ενεργοποίησης ηχητικού σήματος με δύο χειριστήρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζόγος συλλήψεις Ηράκλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ