Θεσσαλονίκη: Καταστηματάρχες «έσπασαν» την αργία και άνοιξαν στις 2 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Καταστηματάρχες «έσπασαν» την αργία και άνοιξαν στις 2 Ιανουαρίου

«Ο τόπος έχει ήθη και έθιμα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστές και μη εξαιρετέες και μετρημένες στα δάχτυλα, χαρακτηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) τις επιχειρήσεις οι οποίες λειτούργησαν χθες, 2 Ιανουαρίου.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων της πόλης.

Ο ΕΣΘ ευχαριστεί, με ανακοίνωσή του, τους καταστηματάρχες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματά τους, όπως συμβαίνει, κατ’ έθιμον, εδώ και πολλά χρόνια, στις 2 Ιανουαρίου, με εξαίρεση – όπως υπογραμμίζει «γνωστών και μη εξαιρετέων επιχειρήσεων, μετρημένων στα δάχτυλα, οι οποίες, δυστυχώς, θεωρούν ότι είναι το Α και το Ω της αγοράς».

«Αναρωτιόμαστε εάν οι επιχειρήσεις αυτές, οι οποίες δεν τήρησαν την παραδοσιακά εθιμική αργία της 2 Ιανουαρίου, είδαν την καταναλωτική κίνηση και τον ανάλογο τζίρο, τον οποίο ευελπιστούσαν να έχουν την συγκεκριμένη ημέρα, εις βάρος των υπολοίπων επιχειρήσεων, οι οποίες παρέμειναν κλειστές», τονίζει ο ΕΣΘ και προσθέτει: «οι εν λόγω επιχειρήσεις θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτός ο τόπος έχει ήθη και έθιμα, τα οποία επί σειρά ετών τηρούνται από τους Έλληνες επιχειρηματίες».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ