Ο απίστευτα συντηρητικός λόγος που ο Γουίλιαμ κρατά πάντα τον Τζορτζ και η Κέιτ τη Σάρλοτ [εικόνες]

Έχετε παρατηρήσει ποτέ πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κρατά πάντα το χέρι του μικρού ΤΖορτζ και η δούκισσα του Κέμπριτζ το χέρι της Σαρόλτ; Κι όμως, αν το καλοσκεφτείτε σε όλες τις φωτογραφίες, έτσι εμφανίζονται.

Είναι γνωστοί για την μοντέρνα προσέγγιση στην ανατροφή των παιδιών τους, ασκούν «ενεργητική ακρόαση» με τα παιδιά τους και πέρυσι απέφυγαν την επισημότητα των Χριστουγέννων στο Σάντρινγκαμ με τη βασίλισσα, για να περάσουν την συγκεκριμένη ημέρα με τους Μίντλετον, ώστε ο Τζορτζ και η Σαρλότ να περάσουν όπως και τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου, με οικογενειακή θαλπωρή.

Αλλά φαίνεται πως ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ παραδοσιακοί σε άλλα θέματα που αφορούν την ανατροφή τους, όπως αποκαλύπτεται από τις οικογενειακές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεών τους.

Ο Γουίλιαμ πάντα κρατά τον πρίγκιπα Τζορτζ ενώ η Κέιτ την μικρή πριγκίπισσα Σαρλότ κάτι που συνέβη ακόμη και στην τελευταία φωτογραφία τους για την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Οι συγκεκριμένες θέσεις που παίρνουν δεν είναι σίγουρα τυχαίες, σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα σε θέματα οικογενείας, Γιασμίν Πίτερς που δήλωσε στο περιοδικό Femail πως είναι όλα μέρος της προετοιμασίας του Τζορτζ για το ρόλο του ως μελλοντικού βασιλιά.

«Οι πατέράδες είναι συνήθως υπεύθυνοι για την πειθαρχία, την προστασία και την φροντίδα της οικογένειας» εξήγησε. «Δεν είναι ασυνήθιστο να δει κανείς έναν πατέρα με τον γιο του να θέτει να θεμέλια για τον ρόλο και τις ευθύνες που θα έχει στη ζωή του με μία οικογένεια. Συχνά πιστεύεται πως χρειάζεται ένας άνδρας για να μεγαλώσει ένα αγόρι ώστε να γίνει άνδρας. Αν κοιτάξετε αυτές τις εικόνες, αντικατοπτρίζει σαφώς αυτή την κοινή πεποίθηση» Πρόσθεσε δε, πως το να είναι τα αγόρια με τον μπαμπά και τα κορίτσια με τη μαμά είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι πως ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι ενστικτώδεις και γονείς που αγαπούν πολύ τα παιδιά τους.

«Ναι, θα μπορούσε να φανταστεί κανείς πως η Κέιτ και ο Γουίλιαμ είναι παραδοσιακοί, αλλά αντανακλά επίσης την σημασία του δεσμού που δημιουργείται μεταξύ πατέρα και γιου και μητέρας με κόρη».

Τόνισε επίσης πως ο Γουίλιαμ και η Κέιτ κατανοούν σαφώς την ευθύνη που έχουν απέναντι στα παιδιά τους. «Αν και αυτές οι φωτογραφίες μπορεί αν φαίνονται λίγο παραδοσιακές, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ κατανοούν τη σημασία που έχει ένας γιος που αναπτύσσει δεσμούς με τον πατέρα του και μια κόρη που συνδέεται με τη μητέρα της» είπε.

Αυτό ξεπερνά τους φυλετικούς ρόλους και επεκτείνεται στη δημιουργία της ίδιας της ουσίας του ανθρώπου – το να είναι σε θέση να μοιράζεται ιστορίες και εμπειρίες με κάποιον που του μοιάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ