Φεύγει ο Καμπέσας από τον Παναθηναϊκό, προς Εστουδιάντες ο Τσάβες - iefimerida.gr

Φεύγει ο Καμπέσας από τον Παναθηναϊκό, προς Εστουδιάντες ο Τσάβες

Τέλος ο Καμπέσας από τον Παναθηναϊκό / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον Παναθηναϊκό ο Μπράιαν Καμπέσας, καθώς θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Αταλάντα, την ίδια στιγμή που η Εστουδιάντες είναι το απόλυτο φαβορί για τον Τσάβες.

Από χθες, Τρίτη, το απόγευμα ιταλικά δημοσιεύματα ήθελαν τον δανεισμό του Μπράιαν Καμπέσας στον Παναθηναϊκό από την Αταλάντα να ολοκληρώνεται, και μάλιστα για τον παίκτη έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον η Αβελίνο, η Πάρμα, η Κροτόνε και η Σπαλ.

Ο παίκτης φέρεται προβληματισμένος από την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟ αλλά και από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα.

Έτσι, δεν επέστρεψε αρχικά από την άδεια των Χριστουγέννων, αλλά ούτε χθες το βράδυ, όπως είχε αρχικά πει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας και πλέον είναι οριστικό πως ο παίκτης από το Εκουαδόρ δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όσο για τον Τσάβες, όλα δείχνουν ότι φαβορί για την απόκτησή του είναι η Εστουδιάντες. Για τον Αργεντινό επιθετικό έδειξαν ενδιαφέρον πολλές ομάδες της πατρίδας του τις τελευταίες ημέρες και πλέον φαίνεται πως η οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως τα χρήματα που θα λάβουν οι «πράσινοι» για τον Τσάβες θα τα δώσουν προκειμένου να εξοφλήσουν την Μπόκα αλλά και την Μπάνφιλντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟ καμπεσας Τσάβες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ