Απίστευτοι (πότες) Νεοζηλανδοί -Η ιδέα που σκαρφίστηκαν για να... προσπεράσουν την απαγόρευση αλκοόλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτοι (πότες) Νεοζηλανδοί -Η ιδέα που σκαρφίστηκαν για να... προσπεράσουν την απαγόρευση αλκοόλ [εικόνες]

Φωτογραφία: Facebook/ Η απίστευτη ιδέα που είχε μία παρέα στην Νέα Ζηλανδία να γλιτώσει την απαγόρευση ποτού από τις αρχές την Πρωτοχρονιά [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πρωτότυπη ιδέα είχε μία παρέα στην Νέα Ζηλανδία για να πιει άφοβα όσο ήθελε παρά την απαγόρευση αλκοόλ που ίσχυε στην πόλη.

Συγκεκριμένα, η παρέα της φωτογραφίας δεν έβαλαν το μαγιό τους και πήγαν σε αυτόν τον βράχο για να πιουν με την ησυχία τους, αλλά αποφάσισαν να το χτίσουν.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο λοφίσκος χτίστηκε σε «διεθνή ύδατα», πράγμα που του επέτρεπε να κάνουν ότι θέλουν. Έτσι η παρέα προτίμησε να κάνει πρωτοχρονιά στο παγκάκι που είχε στερεώσει, παίρνοντας μαζί τα ποτά και την κιθάρα της.

Απίστευτοι (πότες) Νεοζηλανδοί -Η ιδέα που σκαρφίστηκαν για να... προσπεράσουν την απαγόρευση αλκοόλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ομάδα μάλιστα, ανέφερε στα τοπικά μέσα πως με αυτό τον τρόπο η απαγόρευση δεν τους «έπιανε», με αποτέλεσμα να είναι οι μόνοι που μπορούσαν να πιουν στο Ταιρούα, ένα Βόρειο νησί της Νέας Ζηλανδίας.

Η απόφασή τους ήταν τόσο έξυπνη, που από αυτό ενθουσιάστηκε ακόμη και ο δήμαρχος του νησιού ο οποίος ανέφερε πως «δεν μπορούσε παρά να ομολογήσει ότι εντυπωσιάστηκε με την κίνησή τους».

Απίστευτοι (πότες) Νεοζηλανδοί -Η ιδέα που σκαρφίστηκαν για να... προσπεράσουν την απαγόρευση αλκοόλ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Ηταν δημιουργικό, η νομική πλευρά αυτού βέβαια είναι κάτι διαφορετικό», ανέφερε ο δήμαρχος.

Φωτογραφία: Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Ζηλανδία αλκοόλ παρέα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ