Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ

12,3 εκατ. ευρώ αποζημιώσεις στη Μάνδρα θα δώσουν οι ασφαλιστικές

Φωτογραφία: Eurokinissi
Φωτογραφία: Eurokinissi

Στα 12,3 εκατ. ευρώ υπολογίζεται το ποσό των αποζημιώσεων που θα καταβάλουν οι ασφαλιστικές εταιρείες  στους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Από την ανάλυση των στοιχείων που έκανε η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας δηλώθηκαν 177 ζημιές επί των ασφαλίσεων περιουσίας με ποσό πρώτης εκτίμησης για αποζημίωση της τάξης των 11,6 εκατ. ευρώ άρα η μέση δηλωθείσα ζημία φθάνει τα 65.833 ευρώ.

Μεγαλύτερη γεωγραφική συγκέντρωση ζημιών περιουσίας καταγράφεται στην περιοχή της Μάνδρας, όπου η δηλώθηκαν 110 ζημιές με πρόβλεψη αποζημίωσης 10,2 εκατ. ευρώ και μέση ζημία 93.435 ευρώ.

Στη Νέα Πέραμο δηλώθηκαν 31 ζημιές και η πρόβλεψη αποζημίωσης ανέρχεται σε 548.289 ευρώ και στην Ελευσίνα δηλώθηκαν 15 ζημιές και το ποσό αποζημίωσης ανέρχεται στις 163.781 ευρώ. Επίσης 14 ζημιές δηλώθηκαν στα Μέγαρα και επτά ζημιές στη Μαγούλα.

Ως προς τις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, δηλώθηκαν συνολικά στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της έρευνας 149 ζημιές με ποσό πρώτης εκτίμησης για αποζημίωση της τάξης των 651 χιλιάδων €, άρα η μέση δηλωθείσα ζημία φθάνει τα 4.370€.

Οι δηλωθείσες ζημιές των αυτοκινήτων κατανέμονται ανά περιοχή ως ακολούθως:

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.