Βόλος: Νέα εξέλιξη στη «χρυσή» διάρρηξη -Ο Δεληγεώργης είχε δηλώσει λάθος λίρες - iefimerida.gr

Βόλος: Νέα εξέλιξη στη «χρυσή» διάρρηξη -Ο Δεληγεώργης είχε δηλώσει λάθος λίρες

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη στις έρευνες σχετικά με τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής-«μαμούθ» στο διαμέρισμα της οικογένειας Δεληγεώργη που έγινε στο Βόλο το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, η Αστυνομία προσανατολίζεται στην άμεση άρση του τραπεζικού απορρήτου έτσι ώστε να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών για το σπασμένο ομόλογο της οικογένειας Δεληγεώργη ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η οικογένεια αρχικά είχε καταγγείλει πως πέρα από την κλοπή των χρημάτων, οι ληστές πήραν μαζί τους και 400 χρυσές λίρες. Στη συνέχεια η κατάθεσή τους άλλαξε όταν διαπίστωσαν ότι κλάπηκαν περισσότερες, με αποτέλεσμα να δηλώσουν πως μαζί με το ποσό του ομολόγου κλάπηκαν 900 λίρες που ήταν κρυμμένες στο παραλιακό διαμέρισμα της οικογένειας όπου ζούσε ο 92χρονος Γιώργος Δεληγεώργης.

Η Αστυνομία ερευνά επίσης το κατά πόσο ισχύουν τα όσα κατήγγειλε η οικογένεια σε ότι αφορά το ύψος του ποσού.
Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως οι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμα του Γ. Δεληγεώργη από την κεντρική πόρτα, παραβιάζοντας την κλειδαριά, ενώ το αστρονομικό ποσό που εκλάπη προερχόταν από ρευστοποίηση ομολόγου, πριν από λίγες εβδομάδες σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η οικογένεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ