«Μια σέλφι χωρίς μέικ απ για να κλείσει ο χρόνος»: Η Μπλέικ Λάιβλι δίχασε το Internet με μία φωτογραφία - iefimerida.gr

«Μια σέλφι χωρίς μέικ απ για να κλείσει ο χρόνος»: Η Μπλέικ Λάιβλι δίχασε το Internet με μία φωτογραφία

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν είστε φαν της Μπλέικ Λάιβλι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι είστε μία/ένας από τα 18,9 εκ. χρηστών που την ακολουθούν στο Instagram.

Και είναι ακόμη πιο βέβαιο ότι οι φωτογραφίες της δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητες από το Timeline σας. Είτε γιατί μιλάμε για τη ΘΕΑ του στιλ και μεγάλο fashion icon, είτε γιατί θα έχει ανεβάσει μία φωτογραφία του συζύγου της και επίσης υπερκούκλου Ράιαν Ρέινολντς για να τον κοροϊδέψει, είτε επειδή δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο χαμόγελό της.

Η 30χρονη (ναι μόνο) ηθοποιός του Χόλιγουντ, που έγινε διάσημη εν μία νυκτί από την σειρά Gossip girl, κατάφερε να πολώσει το Internet, απλά ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Instagram πριν από δύο μέρες. Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, γράφει «Just a little #makeupfree selfie to round out the year. #2007 #aunaturale» (Μια σέλφι χωρίς μέικ απ για να κλείσει η χρονιά).

Δείτε τη φωτογραφία που κυριολεκτικά δίχασε το Internet στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπλέικ Λάιβλι φωτογραφία μακιγιάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ