«Game of Thrones»: Η σειρά με τα περισσότερα παράνομα downloads - iefimerida.gr

«Game of Thrones»: Η σειρά με τα περισσότερα παράνομα downloads

Πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αμερικανική σειρά παραμένει η πιο δημοφιλής παγκοσμίως και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις σειρές που οι χρήστες «κατέβασαν» από το διαδίκτυο.

Η έβδομη σεζόν του «Game of Thrones» ήταν η πιο επιτυχημένη για το πειρατικό αλλά και το τηλεοπτικό δίκτυο, καθώς σημείωσε τεράστια τηλεθέαση και ξεπέρασε τις προηγούμενες, παρότι σημειώθηκαν διαρροές πριν ξεκινήσει αλλά και κατά τη διάρκεια που προβλήθηκε.

Η ιστοσελίδα TorrentFreak πληροφορεί πως τα επεισόδια της σειράς συγκέντρωσαν τους περισσότερους χρήστες ανά επεισόδιο που τα «κατέβαζαν» με αποκορύφωμα φυσικά το τελευταίο επεισόδιο. Πάντως, δυστυχώς για τους φανατικούς του «Game of Thrones» η σειρά δε θα βρίσκεται και το 2018 στη λίστα με τα περισσότερα downloads, καθώς η 8η – και τελευταία – σεζόν δε θα προβληθεί (ή διαρρεύσει!) πριν την άνοιξη του 2019.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ