«Ορνιθόρυγχος»: Μια ανατρεπτική παράσταση με θέμα την ομοφυλοφιλία - iefimerida.gr

«Ορνιθόρυγχος»: Μια ανατρεπτική παράσταση με θέμα την ομοφυλοφιλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ορνιθόρυγχος είναι το πιο παράξενο ζώο στον πλανήτη. Μια μίξη πολλών ειδών που μοιάζει με ανέκδοτο της φύσης ενώ είναι το μόνο θηλαστικό με δηλητήριο. Τι σχέση μπορεί να έχει όμως με δύο ομοφυλόφιλα ζευγάρια; Μια ανατρεπτική παράσταση στο «θέατρο του Ηλιου».

Δύο γκέι ζευγάρια - γυναικών & αντρών - μετακομίζουν σε απέναντι διαμερίσματα. Η γνωριμία τους, αποτελεί την έναρξη μια ιστορίας Εξάρτησης, Εκδίκησης, Εγκατάλειψης. Ποιος τελικά είναι ο ορνιθόρυγχος;

Ο βραβευμένος συγγραφέας από το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου της UNESCO (I.T.I), Σταυριανός Κιναλόπουλος μετά την επιτυχία του «Ασανσέρ-ποπ τραγωδία» στο Θέατρο του Ήλιου, συνεχίζει στον ίδιο χώρο, ανεβάζοντας το 4ο κατά σειρά θεατρικό του, έργο, με τίτλο «Ορνιθόρυγχος».

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Δέσποινα-Μαρίνα Σαμαρά, Ελεάνα Μπαϊράμογλου, Κωνσταντίνος Λαχανάς και Λευτέρης Βλάχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ