Aυτός είναι ο δολοφόνος της 22χρονης ομογενούς στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Aυτός είναι ο δολοφόνος της 22χρονης ομογενούς στο Λονδίνο

Φωτογραφία: Η 22χρονη ομογενής που εντοπίστηκε νεκρή/Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνας 31χρονος είναι ο δολοφόνος της 22χρονης ομογενούς, Iuliana Tudos, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε σε πάρκο του Λονδίνου τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Πρόκειται για τον Kasim Lewis, από το Friern Barnet στο Βόρειου Λονδίνο, όπως έκανε γνωστό η αστυνομία ενώ το πρωί της Τετάρτης αναμένεται και η δίκη του για τη δολοφονία.

Ο 31χρονος συνελήφθη την Δευτέρα στο Ντάλστον, ενώ μέχρι στιγμής δεν είχαν γίνει γνωστά τα στοιχεία ταυτότητάς του.

Να σημειωθεί πως το πτώμα της 22χρονης βρήκαν φίλες της, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Η άτυχη κοπέλα ήταν ρωσικής και ελληνικής καταγωγής και ζούσε πολύ κοντά στο πάρκο όπου βρέθηκε νεκρή.

Βίντεο από κλειστό κύκλωμα καμερών την δείχνει για τελευταία φορά στις παρυφές του πάρκου γύρω στις 20.20 το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου.

Η 22χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη και με τραύμα στο κεφάλι στο πάρκο Φίνσμπουρι, τρεις ημέρες μετά την τελευταία της εμφάνιση.

Πηγή: The Sun

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεκρή ομογενής πάρκο δολοφόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ