Ανοιχτά τα διόδια Αφιδνών από τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» - iefimerida.gr

Ανοιχτά τα διόδια Αφιδνών από τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω»

Δεν πληρώνω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτά είναι από τις τρεις το μεσημέρι και μέχρι αυτή την ώρα τα διόδια των Αφιδνών από μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω». Αντίστοιχη δράση πραγματοποιήθηκε και στις 12 το μεσημέρι στα διόδια Αγίας Τριάδας στη Φθιώτιδα.

Παρά το τσουχτερό κρύο, μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» με σύνθημα «Δεν πληρώνουμε την κρίση σας. Κούλουμα στα διόδια Αφιδνών» άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προκειμένου οι οδηγοί των οχημάτων να περάσουν ελεύθερα. Τα διόδια θα παραμείνουν ανοιχτά ως τις πέντε το απόγευμα τουλάχιστον. Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο Βασίλης Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος, «περνάνε χιλιάδες αυτοκίνητα αυτή την ώρα και ούτε ένας οδηγός δεν προσπάθησε να πληρώσει το αντίτιμο. Ο κόσμος κορνάρει και μας χαιρετάει, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία αυτή».

Αντίστοιχη δράση πραγματοποιήθηκε και στις 12 το μεσημέρι στα διόδια Αγίας Τριάδας στον Μώλο Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ