Πρόβλημα και για τον Μάρεϊ λίγο πριν από το Αυστραλιανό Οπεν -Σκέφτεται το νυστέρι - iefimerida.gr

Πρόβλημα και για τον Μάρεϊ λίγο πριν από το Αυστραλιανό Οπεν -Σκέφτεται το νυστέρι

Ο Αντι Μάρεϊ (Φωτογραφία: AP/ Kamran Jebreili)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντι Μάρεϊ αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το τουρνουά του Μπρίσμπεϊν, εξαιτίας ενοχλήσεων στο ισχίο και έχει αρχίσει πλέον να σκέφτεται το ενεδεχόμενο της επέμβασης.

Πρόκειται για τον τραυματισμό που ταλαιπωρεί σχεδόν όλη τη χρονιά τον 30χρονο, με αποτέλεσμα να πέσει στη 16η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. Ο Σκωτσέζος δεν έχει παίξει από τον Ιούλιο, με εξαίρεση δύο εμφανίσεις σε αγώνες επίδειξης.

Στο Μπρίσμπεϊν επρόκειτο να κάνει την επιστροφή του, αλλά τα σχέδιά του χάλασαν και μάλιστα μόλις λίγες ημέρες πριν από το Αυστραλιανό Οπεν, το οποίο ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη.

Υπενθυμίζεται ότι πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς πριν από το πρώτο Γκραν Σλαμ της χρονιάς, καθώς και εκείνος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τουρνουά πριν από λίγα 24ωρα- εκείνο της Ντόχα- επειδή έχει ακόμη ενοχλήσεις στον αγκώνα που τον ταλαιπωρεί εδώ και μήνες.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Μάρεϊ παραδέχθηκε ότι πλέον σκέφτεται το ενδεχόμενο να καταφύγει στο νυστέρι, καθώς η συντηρητική αντιμετώπιση του προβλήματος δεν τον έχει βοηθήσει να το ξεπεράσει. «Ομως, οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είναι τόσο πολλές όσο θα ήθελα και για αυτό είναι η δευτερεύουσα επιλογή μου και ελπίζω να το αποφύγω. Είναι όμως κάτι που πρέπει να σκεφτώ».

Σε ό,τι αφορά το Αυστραλιανό Οπεν, ο Σκωτσέζος θα αποφασίσει έως το σαββατοκύριακο αν θα παραμείνει στην Αυστραλία, όπου βρίσκεται ήδη, ή αν θα επιστρέψει στη Μ. Βρετανία, προκειμένου να αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντι Μάρεϊ τένις Αυστραλιανό Όπεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ