Τους τη χάλασε η κακοκαιρία... Μικρή η προσέλευση στο λόφο του Φιλοπάππου - iefimerida.gr

Τους τη χάλασε η κακοκαιρία... Μικρή η προσέλευση στο λόφο του Φιλοπάππου

Τους τη χάλασε η κακοκαιρία... Μικρή η προσέλευση στο λόφο του Φιλοπάππου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μικρή η προσέλευση, σε σχέση πάντα με προηγούμενες χρονιές, στο λόφο του Φιλοπάππου, λόγω της κακοκαιρίας. Όσοι πήγαν πάντως, γιόρτασαν τα κούλουμα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής και με τη συνοδεία χαλβά, λαγάνας και φασολάδας που πρόσφερε από το πρωί ο δήμος Αθηνών.

Παρών και ο δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης, που ευχήθηκε χρόνια πολλ στους παρευρισκόμενους. «Είμαστε εδώ με τους Αθηναίους και τις Αθηναίες. Ο καιρός βέβαια μας τα έχει χαλάσει λίγο, αλλά είναι γνωστό ότι είμαστε για τα δύσκολα, δεν το βάζουμε κάτω και θα διασκεδάσουμε με πολύ καλό φαγητό», επισήμανε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Οι πολίτες που παραβρέθηκαν στο λόφο του Φιλοπάππου έφαγαν παραδοσιακή φασολάδα, χαλβά, λαγάνα και ελιές. Λίγοι ήταν εκείνοι που χόρεψαν υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής και ακόμα λιγότεροι όσοι επιχείρησαν να πετάξουν χαρταετό. Ωστόσο, λόγω της κακοκαιρίας ακυρώθηκε η εμφάνιση του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων, με αποτέλεσμα να προλάβει να παίξει μόνο για λίγη ώρα η Φιλαρμονική του δήμου.

Τρεις χιλιάδες μερίδες φασολάδας, λαγάνας και ελιών μοίραζε από τις εννιά το πρωί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων. Εξάλλου, τα 200 κιλά χαλβά που είχαν προβλεφθεί να μοιραστούν έγιναν ανάρπαστα μέσα σε δύο ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ